A A A

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them” – Albert Einstein

 

Waarom we doen wat we doen

Binnen de commerciële wereld is het milieu ondergeschikt aan winst en is er heel weinig socialisme. De stichting Foundation For A Better World (FFABW) staat op het standpunt dat 'iedereen recht heeft op basis behoeften, zoals eten, schoon drinkwater en energie’ en wel op een milieuvriendelijke en duurzame manier. FFABW vindt dan ook, dat er al genoeg gepraat is en onderneemt daadwerkelijk actie.

Wat we doen, is onderzoek en ontwikkeling - ook wel bekend als R&D (Research and Development). Bestaande, milieuvriendelijke alternatieven voor energie, zullen door FFABW verder worden ontwikkeld tot het moment dat de apparaten voor productie klaar zijn. Deze kennis zal op basis van Open Source licenties, voor iedereen vrij toegankelijk en vrij te gebruiken zijn. FFABW verkoopt geen apparaten, maar iedereen mag de apparaten bouwen, verhuren en verkopen onder de bepalingen van de licenties.

Omdat wij het verkopen of verhuren niet als doel hebben, zijn wij afhankelijk van donaties, in welke vorm dan ook. Benieuwd naar de projecten waaraan FFABW werkt en welke projecten u kunt steunen? Kijk dan bij PROJECTEN onder de verschillende soorten energie.

Environment Friendly Open Source Logo ANBI logo website Standards