A A A

 

Voor de locatie in Almere.

Bestuurslid

 • We hebben momenteel 4 bestuursleden voor verschillende activiteiten van de Foundation, maar we zijn op zoek naar het 5e lid om zo snel mogelijk lid te worden.
 • Hij / zij is gemotiveerd om met ons te werken en moet verbonden zijn met onze missie en doelen.
 • Een inwoner van Almere (elke regio) verdient de voorkeur. Zij / hij is goed in het Nederlands en Engels.
 • Het nieuwe lid zou minstens 2 uur per week moeten hebben om zich te wijden aan het werk van de FFABW.

Automatisering

 • Vrijwilliger programmeur php voor boekhoud website koppeling.

  De FFABW wil als stichting openheid geven aan iedereen. Dat wil de FFABW  bereiken door inzage te geven van de boekhoudgegevens op de website. Daarom is de FFABW opzoek naar een vrijwilliger-programmeur in php om een Joomla module te ontwikkelen, die dit mogelijk maakt. De in de boekhouding ingevoerde data, dienen periodiek automatisch een overzicht te worden geplaatst en op een webpagina van de FFABW te worden getoond. Indien mogelijk gaat de FFABW een Open Source boekhouding gebruiken die daarvoor kan worden aangepast. Dit overzicht gaat ook rekening houden met privacy.
  De aangepaste boekhouding en de koppelingsmodule worden als Open Source weer beschikbaar gesteld, zodat andere stichtingen ook aan de openheid kunnen voldoen naar hun donateurs.
 • Vrijwilliger website onderhoud met kennis van Joomla.

Fablab

 • Vrijwilliger fablab medewerkers.

De fablab medewerker krijgt een basistraining fablab medewerker om te leren omgaan met de beschikbare apparatuur.
Daarna gaat de fablab vrijwilliger, door zelfstudie, zich verder ontwikkelen voor het fablab. Daarnaast zorgt hij of zij dat de bezoekers, van het fablab, te woord worden gestaan en indien nodig worden ondersteund. Eventuele extra werkzaamheden voor bezoekers kunnen in overleg gehonoreerd worden. Kennis van de Nederlandse taal is van belang.